Results 1 to 6 of 6

Thread: MAME emulator problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ireland
    Posts
    9

    MAME emulator problem

    I keep running into the same problem with my mame emulator i followed this guide



    And everything is perfect except when it initializes i keep getting a "no games were found" error i have a couple of roms in the mameroms folder, so i really don't understand what i am doing wrong.

    Anyone have any ideas.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ireland
    Posts
    9
    Seriously has anyone even the slightest idea what i am doing wrong i am at my wits end.

  3. #3
    Its not likely anyone will help you as you've followed a youtube vid. Next time leave the failtube video out of the post and just explain your problem. I don't use MAME for wii because it runs so few games so I can't help you. However in the readme file for emulators it usually tells you how to install it.
    Damn I suck!!!!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ireland
    Posts
    9
    I just showed my epic noob internet skills, thank you.

  5. #5
    Junior Member SuD's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Brasil
    Posts
    18
    did you extract the files from the roms? they HAVE to stay compressed and in the correct folder.
    Wii System 4.1U - LU3567
    Priiloader 0.3b R48 - ShopChannel 4.2/IOS61
    Wanin cIOS249 rev19 (IOS57 base) / Hermes rev5 cIOS222 (IOS38 base) - cIOS223 (IOS37 base)
    USB Loader GX rev 919 - HDD My Passport Essential 500gb - WBFS and NTSC Particions
    Sing It! High School Musical Microphone (works via USB Loader in all original Sing It!, SingStars games, GHWT, GH5, RB2 and TBRB)
    Guitar Hero World Tour Guitar (works via USB Loader in GHIII, GHWT, GH5, RB2 and TBRB)

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ireland
    Posts
    9
    They are still zipped and in the right folder, i was thinking maybe the roms i am using just don't work.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •