Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: USB loader won't work after nintendo store update

  1. #1

    USB loader won't work after nintendo store update

    Hi, i have a nintendo wii system menu 4.2 with softmod, i was able to play games from HD, then my daughter went online and update the nintendo store channel, after that the lodaergx went blank also the wiiflow. Do i have to softmod again? What can i do?
    thanks in advance

  2. #2
    New Member renke_uk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Yorkshire - UK
    Posts
    491
    If it stubbed your cIOS's then your will have to delete them and re-install, priiloader would have blocked this if installed.
    Also I would use DOP-Mii when needed to update ios & channels in the future.

    Regards

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    Your gonna have to re softmod your wii! - http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html

  4. #4
    Thank you very much Pob3008, worked like a charm

  5. #5
    I have the same problem I softmodded my friends wii, it had 4.2u and somehow he updated something or channel I tried re-softmodding again thinking that would solve the problem following the same steps as before the usb loader still won't work anyone have any suggestions I reformatted the wii system memory and thought it would start everything off fresh but that didn't work either am I missing a step It just gets error dumps with a bunch of white letters and #'s and says it's restarting any information would help thanks in advance!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. #6
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    What guide did u follow to softmod?, really not a good idea to format the wii! could have bricked.

  7. #7
    I used Messis's 4.2 Softmod guide that's the original guide I followed to do the first softmod It worked fined, I guess I was reading somewhere that a update deleted the cios can that be restored by resoft-modding? Should I try another guide or the 2nd or 3rd files a from Messis's guide or should it have worked? Thanks in advance and for the help!!!!!

  8. #8
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,851
    Re softmod from the start of the guide, if u still have the same problem post a syscheck report here.

  9. #9

    Re-Softmodding Non-Working Usb Loader

    I am now trying shadow sonics guide for 4.2 I hope this guide works and solves missing cios, I will keep you posted if everything goes well

  10. #10
    I just want to let you guys know that I tried Shadow Sonics guide and the issue with the usb loader was fixed working again, some of the steps were a little tricky take your time it should fix your loader issues>>>>>>>>

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •