Results 1 to 4 of 4

Thread: Getting my Wiiware wads up and going, any help?

  1. #1
    New Member rrowe1980's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    37

    Ca Getting my Wiiware wads up and going, any help?

    I have few WiiWare wads that I want to run. I
    m just not sure where to start. I put the wads in my wads folder of my sdcard, and put it back in the wii, then went to homebrew, and loaded up wadmanager, and i
    m not sure where to go from there? literally, i'm new to this. I have the basic hacks goin on, just not sure how to get my wiiware wads goin on. thanks.

  2. #2
    Navigate to your wad file by following the on screen text(press A three times). Select the wad you want to install and press A.
    Damn I suck!!!!

  3. #3
    New Member rrowe1980's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Calgary, Alberta
    Posts
    37
    I realize I need to install a wad from the wad manager, just that when I enter wad manager from the homebrew channel, the only things for me to choose are ios's, i'm not sure which one to use? I tried 249, and tried loading was from sdcad, and got an error (-1ret) something like that. Any other ideas for me?

  4. #4
    I choose IOS 249, Press A. NAND emulator device <disable>, press A, Soruce device <wiiSDslot>, press A. Select the wad you want to install and make sure it says <install> , press A.

    Do you get errors with every wad you try and install? Did you get them from a trustworthy place? Have you followed the softmod guide all the way through?
    Damn I suck!!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •