Results 1 to 4 of 4

Thread: sdl mame wii issue

  1. #1

    sdl mame wii issue

    i have the newest version (.4) of sdl mame in my hbc, but when i go to load it, the screen turns black, then flashes green really quick before kicking me back to the hbc. basically it wont even open. i was wondering if anyone else had this problem, or if anyone would know how to fix it. Thanks in advance!

  2. #2
    hey im having the same issue any solution yet?

    i accually was just playing with it if you donwload it threw homebrew browser it works
    Last edited by imtheconvict; 03-21-2010 at 12:07 PM.

  3. #3
    Quote Originally Posted by blodhevn View Post
    i have the newest version (.4) of sdl mame in my hbc, but when i go to load it, the screen turns black, then flashes green really quick before kicking me back to the hbc. basically it wont even open. i was wondering if anyone else had this problem, or if anyone would know how to fix it. Thanks in advance!
    You wouldn't happen to be using a SDHC card, would ya? I experienced the same thing, so I just threw the emu onto my 1GB card instead. Works like a charm

    -Wii Menu 4.2U / DARKCORP v1.1 / BootMii as boot2 / Preloader v0.30-
    -USB HDD / Wiiflow 2.0 / Triiforce / VC Image-Pack / cIOS Wads-
    Support WiiHacks

  4. #4
    yeah i was using a sdhc card. i downloaded the newest version (.5) and it worked for me. unfortunately i only wanted it to play the sweet lightgun arcade games (with the wiimote) like lethal enforcers, area 51, point blank, etc. but these games are not supported by it anyway. should have checked that out before i went through the trouble. fml.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •