Results 1 to 4 of 4

Thread: Lost wind, cant get past intro.

  1. #1
    New Member Randomguy408's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    56
    Thanks
    22
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Lost wind, cant get past intro.

    I was playing Lost wind for the wii ware on Triiforce.The game starts but after it ask me to create a file it freezes right after i create a file.Can someone tell me how to fix this?

  2. #2
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Some games just don't work with Triiforce, this could be one. There is a list somewhere in the forums of games that don't work. Try searching and you might turn up something.
    Damn I suck!!!!

  3. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  4. #3
    New Member Randomguy408's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    California
    Posts
    56
    Thanks
    22
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    ok searching now.

  5. #4
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Just found it now, looks like it should run with triiforce. Possibly a bad wad file or something.

    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...triiforce.html

    Edit: Just read farther down in that post and other people are having that problem as well so that would be a good place to start(first link).

    Another list http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.p..._compatibility
    Last edited by Krank; 03-03-2010 at 04:28 PM.
    Damn I suck!!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •