Results 1 to 6 of 6

Thread: Strange occurrance while using ocarina on USB Loader GX (r815)

  1. #1

    Strange occurrance while using ocarina on USB Loader GX (r815)

    Hi,
    I have this strange occurrance while using ocarina on USB Loader GX (r815) to
    play Harvest Moon Animal Parade using a 8GB SD Card that was connected
    to the lower usb port of the wii with a card reader.
    Whenever I tried to start the game with ocarina on, I'll get a black screen.
    However, if I start the game without ocarina, then exit to main menu & restart
    the game with ocarina on, I will be able to play the game with the cheats enabled.
    I don't have the above problem when I load the game from a USB harddisk.

    Does anybody know whats the problem & its remedy?

    Any form of assistance is appreciated. Thanks.
    Last edited by mexuswch; 02-14-2010 at 09:40 PM.

  2. #2
    An SD card that was connected to the lower USB port? Did I read that wrong?

  3. #3
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    An SD card that was connected to the lower USB port? Did I read that wrong?
    I somehow think he means usb thumnstick or the like.

  4. #4
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    An SD card that was connected to the lower USB port? Did I read that wrong?
    oops ... forget to mention that I actually used a usb card reader for the SD Card.

  5. #5
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    lol, where theres a new take on things xD

  6. #6
    I've reformatted the SD Card & transferred the game into the WBFS partition.
    Now the problem seems to be gone.
    Looks like there was some unknown corruption in my previous setup procedure.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •