Results 1 to 10 of 10

Thread: USB loaders dont work

  1. #1

    USB loaders dont work

    I have tred 3 USB loaders: Neogamma R7, USBLoaderGX and WiiFlow. In Neogamma, almost every time I got black screen. In USBLoaderGX screen freeze when I go in ortions, and WiiFlow sometimes gives black screen or freeze when I pick the game. What should I do? I have Wii Key 2, if that's helpful.
    Last edited by Elaol; 02-11-2010 at 06:37 AM.

  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Are your tryn to load of hdd read this guide carefully
    http://www.wiihacks.com/recommended-...s-usb-hdd.html


    This is the site with latest usb loader gx i use and prefer
    Downloads (USB Loader GX)

  3. #3
    I did all that, but I am using Kingston USB 8 GB. I cant believe that every USB loader doesn't work.

  4. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    When did you softmod your wii... sometimes black screens are from outdated IOS Files...

    And sometimes you have to reformat your SD card and then programs will start working again.... But first ^^ answer ? above...


  5. #5
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    It should work it says ur usb is acceptable
    USB Devices Compatibility List - WikiTemp

    Read this post
    http://www.wiihacks.com/recommended-...tem-menus.html

    Your problem is part D

  6. #6
    Quote Originally Posted by emuhack View Post
    When did you softmod your wii... sometimes black screens are from outdated IOS Files...

    And sometimes you have to reformat your SD card and then programs will start working again.... But first ^^ answer ? above...

    I did it 10th January, so I don't think its about IOS.

  7. #7
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Quote Originally Posted by Elaol View Post
    I did it 10th January, so I don't think its about IOS.
    ok then i would go into the data managment screen and take all the loaders off your wii and then load this USB LOADER GX -- its r815 channel version and has never failed me...

    the reason for deleting the loaders is so you dont get confused....

  8. #8
    Quote Originally Posted by emuhack View Post
    ok then i would go into the data managment screen and take all the loaders off your wii and then load this USB LOADER GX -- its r815 channel version and has never failed me...

    the reason for deleting the loaders is so you dont get confused....
    I did it, removed all loaders, installed that wad u gave me, and it worked, but just for a sec. That problem with settings is gone, but when I tried to get back to the menu of the game, I got, guess what-black screen. Where can I see which IOS do I have, to be sure its not about IOS?

  9. #9
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    what cios are you using

    1.rev14
    2.rev15
    3.rev16
    4.rev17


  10. #10
    Quote Originally Posted by emuhack View Post
    what cios are you using

    1.rev14
    2.rev15
    3.rev16
    4.rev17

    I think 14

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •