Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: SimpleFSDumper messed up my apps

  1. #1

    SimpleFSDumper messed up my apps

    Before I found the tutorial on here...I decided to try a NAND backup w/ SimpleFSDumper to use w/ Triiforce instead of using bootmii...When I ran SFSD it said I was using IOS36 but it told me to use IOS249, which I did...After I got Triiforce working correctly, I decided to play some games on USB Loader GX but when I loaded it, it said something like it was waiting for my slow USB, like I had it in the wrong USB port on the back....I checked and it was in the correct port....Then I tried to mount my USB w/ NeoGamma and play games but it pretty much did the same thing and wouldnt load any of my games....A few minutes before i used SFSD everything was working just fine untill I made the dump using SFSD, so Im guessing that was the problem....If so, is there any way that i can correct this and get my loader and gamma working again??? btw....I just purchased my Wii 2 weeks ago so its a 4.2U and I softmodded it using Messie's guide
    Last edited by MattySchlekman; 01-21-2010 at 06:27 PM.

  2. #2
    New Member grilchese1's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    77
    maybe the usb/hdd got wiped?

  3. #3
    I thought so too but i loaded my HDD w/ WBFS manager and all my games were still on there so I dunno

  4. #4
    Im thinking of reinstalling cios38rev14....does anyone know if that would help?

  5. #5
    New Member grilchese1's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    77
    If there channels, try reinstalling the wads.

  6. #6
    New Member grilchese1's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    77
    is neogamma saying that the Cios is installed? regardless i'd give it a shot.

  7. #7
    yup...it still says it at the bottom when I start Neogamma...maybe I'll just try and reinstall the wads

  8. #8
    New Member grilchese1's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    77
    any luck? why not updating to the most recent of the two anywayz.

  9. #9
    Im about to try here in a few minutes...I had to put my kid to bed....anyways....I used those wads b/c those were the wads Messie had in his guide

  10. #10
    New Member grilchese1's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Virginia
    Posts
    77
    yea, my kid still runnin around causing chaos. just try to re-install and if that dosent work try using the boot.dol threw the HBC.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •