Results 1 to 3 of 3

Thread: NeoGamma Troubles

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    NeoGamma Troubles

    Ok I'm not to great on all this stuff, but I had got everything up and running, I used the tutorial on here to get my 4.2U softmodded. It was running great and I was able to play my backups on neogamma without a problem. Everything was great.

    Well one day I went to get on Homebrew Browser and well I forgot I reset my router, and never went back to the old setup, so I had to edit my connection on the Wii. Well when I did I "BELIEVE" there was a upgrade, or something because when it finished, every time I go to Homebrew Browser, it never connects, and now when I start NeoGamma all I get is a black screen and the controller shuts off. I have to unplug the power cord from the back to get it to do anything after that.

    If anyone could please help, there would be much thanks. If you need more information I will be happy to try to get it to you, but keep in mind I'm not great at this stuff yet, just started messing around with modding the Wii. Again thanks for any help.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,302
    Thanks
    2,249
    Thanked 2,596 Times in 2,026 Posts
    Yea it sounds like the ios249 was restubbed. You should be able to do the same things in the guide as before to unstubb it and reinstall your cios.

  3. 1 User Says Thank You oddgriffin For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok I'm working right now, but thank you for the quick responce. When I get off work in an hour I'll give that a shot, Thank you very much.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •