Results 1 to 5 of 5

Thread: Jillian Micheals~anyone successfully got this working

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Brisbane Australia...wouldnt be anywhere else....
    Posts
    105

    Jillian Micheals~anyone successfully got this working

    loads in cd screen then press start and goes to black...all other cios's that i have loaded have worked however this game doesnt seem to want to anyone had any success with this and can spare a min to suggest what to do to correct would be so much appreciated thanks

    Fee

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    USB Loader CFG, cIOS38 rev14, game boots fine, no magic needed.

  3. #3
    I like pandas.
    Last edited by Ithian; 01-08-2010 at 08:17 PM.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Quote Originally Posted by Ithian View Post
    Same as above with USB Loader GX and Wiiflow. No issues. Deleted it without any problems as well.
    After you posted, I noticed this is the hardmod section, oops. I know sometimes, what works on softmod doesn't always work on hardmod.

  5. #5
    Hey I didn't even notice that, my bad and I shall retract my previous post and replace it with a witty yet irrelevant comment.
    "I think that the Wii is a beautiful piece of hardware, and a broken Wii is a tragedy. It doesn’t matter why or how." -- Bushing

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •