Results 1 to 8 of 8

Thread: wii no longer reading backups

  1. #1

    wii no longer reading backups

    I soft modded my wii and everything was working fine. now when i try to run my backups from the disk channel im getting

    An error has occurred. Press eject button and remove the disc, then turn the Wii Console off and refer to the wii operations manual for help troubleshooting

    everytime i try to start the game. Any ideas what the problem is?

  2. #2
    should say the game banner still comes up in the channel window

  3. #3
    softmodded 4.2x ? be prepared to play ur backup via Loaders (Neogam, SoftChip, USBLoader,....etc)

  4. #4

    Us Error fix!

    Just use neogamma!! That all you will ever need, besides usb!!!

  5. #5
    Quote Originally Posted by billyhome View Post
    softmodded 4.2x ? be prepared to play ur backup via Loaders (Neogam, SoftChip, USBLoader,....etc)
    na im still on 3.2u, no idea why the disks are no longer reading :s

    And ye I have usbloader running off my 1tb external now. Just trying to work out why i cant read the disks

  6. #6

  7. #7
    still having no luck loading games from the disk channel

  8. #8
    That happens to me too. My problem is that I have a wiikeyv1 in tho and it started happening after the 4.2 system update. Have followed all of the 4.2 mod instructions and get no errors on install but I still get this message via Neo Gammer when loading the game. A couple are working through USB loader but its a total lottery - most of them just go to a black screen or come up with IMET Header not available error. All the disks have worked fine before so thats not the problem...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •