Results 1 to 6 of 6

Thread: Super Mario Galaxy Error

  1. #1

    Super Mario Galaxy Error

    Hey guys I burned Super Mario Galaxy and when I put it in my wii I get this error "Error #001, unauthorized device has been detected" My twilight Princess works my metroid 3 works and Mario Party 8 works I dont know why this one works could it have to do with me just installing the twilight hack before i tried this burn, I installed the homebrew channel and mario kart 64 VC game I deleted the homebrew channel the mario kart and the twilight hack gamesave off my wii anyone know what this could be?

  2. #2
    actually i found something about flashing the wii key just wanted to confirm is that correct???

  3. #3
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Quote Originally Posted by Armen View Post
    actually i found something about flashing the wii key just wanted to confirm is that correct???
    that is correct...goto wii modchips...the 2 files you need are there...

    1.9s first then 1.4 config

    Wiihacks Super Mod / Admin

  4. #4
    Quote Originally Posted by ModderMan View Post
    that is correct...goto wii modchips...the 2 files you need are there...

    1.9s first then 1.4 config
    yea but on the website its cfg 1.9s ??

  5. #5
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841

    Wiihacks Super Mod / Admin

  6. #6

    Smile


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •