Results 1 to 6 of 6

Thread: Issues with PAL Games!?!?!?

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Southern California
    Posts
    8

    Issues with PAL Games!?!?!?

    Hey Everybody,

    I am running menu 4.2U on an NTSC system. I have a few games which I believe are in PAL format. When I start the games, I get a wavey/flickering B/W screen. I have tried to force the Various PAL options in Neogamma R8 Beta 03. The best I can get is a B/W screen with a little noise here and there. Is there a step I am missing? I have this problem with all PAL Games. Any help would be greatly appreciated....Also...I am running the system on a Panasonic Plasma with 720p resolution if that makes any difference.

    Thanks!

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,759
    Did you force to ntsc.

    Update your loader as well!
    Last edited by Jax; 12-22-2009 at 05:37 PM. Reason: More Info.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Southern California
    Posts
    8
    That did the trick. Thanks for the help!

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,759
    Your Welcome !

    Welcome to WiiHacks!

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Southern California
    Posts
    8
    Another problem I am having however is this, sometimes I try to force to NTSC and the system just totally gos blank and I have to do a Hard re-start. Big Brain Wii Academy is the one pulling this on me. Any suggestions?

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,759
    Make sure you are using the latest loaders;

    have the the newest updates !

    Go to the tutorial section!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •