Results 1 to 5 of 5

Thread: Games NOT loading

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Games NOT loading

    Hi all,

    Before posting this i searched the forums for an answer and didn't find any (or missed it, if this is the case sorry).

    I followed the procedure: Sticky: New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii from Dogeggs. Every thing went smooth and everything works.

    My HDD is recognized, I can upload my games on to it BUT.
    When i want to launch the game it gives me a black screen and it stops there. I waited for half an hour to see if it was loading but it doesn't.

    Anybody got an idea?

    Thx
    Specy

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    go back and redo part C of softmod pdocedure. If you uysed C-1 then try C-2 this time. I had same problem

  3. 1 User Says Thank You oldranger For This Useful Post


  4. #3
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    So is this Games? or just Game? Which?
    Not really doing much Wii stuff these days.

  5. 1 User Says Thank You Tealc For This Useful Post


  6. #4
    Junior Member Jasons34's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1,295
    Thanks
    20
    Thanked 455 Times in 350 Posts
    Yea if its all games, thats one thing, but if its a game or 2, then its a missing ios.
    If I have helped you in any way, please thank me by pressing the little thanks button.

  7. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    6
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi all, so i reformatted my hard disk and its ok now, thx

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •