Results 1 to 10 of 10

Thread: usb loader gx

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    usb loader gx

    I have version 3.4u with all the home brew stuff already. I installed usb loader gx v. 1.0 and when i click on it to open it all i get is a black screen. I also have the other usb loader that kinda works. I got a WD 320 gig HD that is on the list as good. I can put games on it but when trying to use usb loader all i get is ERROR! (ret =-1). This is why i am trying to use usb loader gx but all i get is black screen any ideas and thanks

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    116
    Thanks
    9
    Thanked 30 Times in 29 Posts
    Re-install your .wad file for usb loader gx. Also try loading from Homebrew channel. Get the latest version of USB loader gx. Works great for me.


    3.1-4.1 Softmod Tutorial (Works on all wii's!)

    Wii 4.1u | Bootmii (IOS) | Priiloader 0.2 (Rev 32) | HBC 1.0.6 | Neogamma R8 Beta 7 and Neogamma RC3* | USB Loader GX REV 919


    Press the Thanks button if I have helped you in any way!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i did not have a wad file it was a loader that loaded right to the sd card where do i get the wad file?

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,245
    Thanks
    2,223
    Thanked 2,587 Times in 2,018 Posts
    any other loaders work for you?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    so far no the usb loader worked one time till i added more games then the error msg.

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,245
    Thanks
    2,223
    Thanked 2,587 Times in 2,018 Posts
    ok homebrew stuff, meaning you followed a guide and installed a cios? if so is it current?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have cios36 rev 10 i read that was the best one ??

  8. #8
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,245
    Thanks
    2,223
    Thanked 2,587 Times in 2,018 Posts
    yea it was, last year lol. we're up to rev14 now. might wanna have a look at that softmod guide. download the pack, update your cios, update to 4.1 to use preloader, and install the ios files.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks oddgriffin i will give that a read and try it out

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Same Problem ... 3.4 U wii with ciosrev14 and gx rev 843.... Sometimes it boot (from the HBC) and sometimes not ... any help ?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •