Results 1 to 3 of 3

Thread: Wiimote not working after installing...

  1. #1

    Exclamation Wiimote not working after installing...

    ok, here's the issue.

    was using messie's guide
    http://www.wiihacks.com/recommmended...tem-menus.html

    had 4.2U
    did step A1, A2, and A3. Power surged and wii powered off.

    now my Wiimote doesn't work and well i can't do anything without that..

    Any help would be hot. now i'm a little weary about softmodding it. somebody help please

    thanx

  2. #2
    The remote probably just became out of sync with the console when it surged.

    from the nintendo site:
    Standard Mode Synchronization

    Note: Make sure you have placed batteries in the Wii Remote (how to).

    1. Press the Power button on the Wii console to turn it on.


    2. Open the SD Card Slot cover on the front of the Wii console. Remove the battery cover on the back of the Wii Remote you wish to sync up.

    3. Press and release the SYNC button on the inside of the SD Card compartment on the console. Press and release the SYNC button just below the batteries on the Wii Remote.


    4. When the Player LED blinking stops, the syncing is complete. The LED that is illuminated indicates the player number (1 through 4).

  3. #3
    Quote Originally Posted by Devillist View Post
    The remote probably just became out of sync with the console when it surged.

    from the nintendo site:
    Thanx.... guess i am a total noob... now i know. good thing i keep spare AA batteries i normally have a rechargable pack

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •