Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: dual layer disc problems please help..

  1. #1

    dual layer disc problems please help..

    i am using usb loader gx cios3.5 installed

    i am trying to play this game called sengoku musou 3 on my wii

    but i am getting an error message whenever i choose to play storymode....

    i found out that when i run dual layer disc games

    i am supposed to change the cios setting to 222

    but i still getting an error message when i choose storymode


    can anyone play help me out?

  2. #2
    If you are using rev 14 try installing rev13a

    Download it HERE cIOS38_rev13a-Installer.rar
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  3. #3
    so i installed what you gave me but usb loaders not loading up the games

    its showing that white screen without any games

  4. #4
    Re-install usb loader gx, rev13a should have given you better compatibilty with your game.

    you can also re-install rev 14 back on at a later time if you wish.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  5. #5
    Quote Originally Posted by siphilips View Post
    Re-install usb loader gx, rev13a should have given you better compatibilty with your game.

    you can also re-install rev 14 back on at a later time if you wish.


    i reinstalled usb loader gx now its saying no usb device

  6. #6
    You have Hermes installed as you mentioned IOS222, try re-installing that, as one of the IOS's on your Wii maybe corrupt.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  7. #7
    Quote Originally Posted by siphilips View Post
    You have Hermes installed as you mentioned IOS222, try re-installing that, as one of the IOS's on your Wii maybe corrupt.
    i reinstalled everything and now its back at its original setting i think that cios file u gave me was causing an error

    is there any other way to fix this story mode error?
    Last edited by rbb; 12-13-2009 at 02:20 PM.

  8. #8
    What loader are you using? Change the setting for that game to use IOS 222 instead of 249 and try it again.
    Wii 4.1u Softmod
    cIOS38rev14 / Hermes cIOS 222/223
    Priiloader 0.1r15
    Bootmii as IOS
    WiiFlow 1.1r25 (autoboot)
    Western Digital MyPassport Essential 320gb

  9. #9
    I'm having the same problem as the original poster. I tried changing the settings in USB loader so the game uses cIOS 222 but instead of the Japanese writing with the word "OFF" I get what seems to be a never ending loading screen (can't really tell because it's blank, but the LED on my external HD blinks once in a while).

    I wanted to try to install cIOS38 rev13a as Siphilips suggested but I can't get the installer to even show up on the Homebrew channel. I put the "IOS38-64-v3610.wad" file and the "cIOS38_rev13a-Installer" folder in the SD card root but I don't see any cIOS38 rev13a Installer window that I can choose. Tried running WAD Manager and installing the .wad file but that didn't work.

    My Wii is soft modded with v4.1 (used Dogeggs' tutorial). Is there anything else I can try to get this game's story mode or cIOS38 rev13a to work? Any help is appreciated.

  10. #10
    Quote Originally Posted by bojack13 View Post
    I'm having the same problem as the original poster. I tried changing the settings in USB loader so the game uses cIOS 222 but instead of the Japanese writing with the word "OFF" I get what seems to be a never ending loading screen (can't really tell because it's blank, but the LED on my external HD blinks once in a while).

    I wanted to try to install cIOS38 rev13a as Siphilips suggested but I can't get the installer to even show up on the Homebrew channel. I put the "IOS38-64-v3610.wad" file and the "cIOS38_rev13a-Installer" folder in the SD card root but I don't see any cIOS38 rev13a Installer window that I can choose. Tried running WAD Manager and installing the .wad file but that didn't work.

    My Wii is soft modded with v4.1 (used Dogeggs' tutorial). Is there anything else I can try to get this game's story mode or cIOS38 rev13a to work? Any help is appreciated.
    Put the "cIOS38_rev13a-Installer" folder in the APPS folder and leave IOS38-64-v3610.wad at the root of the SD card and the installer will then show up when you go to the Homebrew channel.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •