Results 1 to 6 of 6

Thread: Can't load backup of New Super Mario BROS

  1. #1

    Can't load backup of New Super Mario BROS

    Hi, Can anyone help!! I have a backup of New Super Mario BROS but when it loads via neogamma I get a green screen then the wii goe's back to the normal menu system..... I understand there is a work around?????

  2. #2
    Quote Originally Posted by jbear1971 View Post
    Hi, Can anyone help!! I have a backup of New Super Mario BROS but when it loads via neogamma I get a green screen then the wii goe's back to the normal menu system..... I understand there is a work around?????
    All you need to know about New Super Mario Bros and more can be found here;

    http://www.wiihacks.com/wii-games/28...ario-bros.html
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  3. #3
    Failed to look at the 3 sticked topics at the top of the screen. I think a ban is in order.

  4. #4
    I am very sorry, I am new to this joining forums and still learning about thigs....

  5. #5
    The first thing you should learn is how to search the forum, trust me it'll save you a lot of time and effort.

  6. #6
    Many thanks for the advise. The last thing I want to do is get up peoples noses...

    Once again thanks....

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •