Results 1 to 3 of 3

Thread: Argon and some games...

  1. #1

    Argon and some games...

    I just got my wii installed with an Argon chip, and on the day I was watching him install it, and he said and i quote 'Awww I think i Just F***ed it'. He then did some fiddling and said he hadn't. I'm playing Bali games on it and some work, but then some work in the channel, so I can select the disc channel and it will show me the game logo and play music etc, but then if I press select and try to start the game I just get a blank screen. I ripped an .iso from one of them and tried burning a new one but the same thing still happenned. Do you think this is a problem with the games or the chip??

  2. #2
    Quote Originally Posted by sweetsour View Post
    I just got my wii installed with an Argon chip, and on the day I was watching him install it, and he said and i quote 'Awww I think i Just F***ed it'. He then did some fiddling and said he hadn't. I'm playing Bali games on it and some work, but then some work in the channel, so I can select the disc channel and it will show me the game logo and play music etc, but then if I press select and try to start the game I just get a blank screen. I ripped an .iso from one of them and tried burning a new one but the same thing still happenned. Do you think this is a problem with the games or the chip??
    NO I dont think so. You may just have to patch the region to either PAL or NTSC
    using WiU1.1.

    Hope this helps

  3. #3
    Tried changing it, still having the same problem, any other ideas?
    Surely if it can load the wii channel menu the disc must be fine...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •