Results 1 to 9 of 9

Thread: Tomb Raider Anniversary problem

  1. #1

    Tomb Raider Anniversary problem

    can anyone help with tomb raider anniversary problem,the problem is that the backed up game just loads to a green screen,ive burned it afew times and always get the same problem..is there a fix for this?

    thanks in advance...

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    What loader are you using. If using NeoGamma, make sure that 002 fix is on [also known as anti 002] and patch vid to full.

  3. #3
    cheers for your reply,i am using neogamma 7 and i am sure ive installed the 002 fix the disc is patched,how do i find out if ive installed the 002 fix or can i just install it again just in case,i,am sure ive seen a walkthrough around somewhere around the forums...

    mm ok i tryed the game again so maybe ive not installed the 002 fix....
    Last edited by madpaw06; 12-01-2009 at 12:14 PM.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    The 002 fix is actually in the loader settings.

  5. #5
    ok perhaps i am missing something is it in preloader or gamma if so were am i looking becouse i dont seem to see it..and thanks for you reply most greatfull.

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    It's in NeoGamma, look around it's there . We all learn by doing my friend.

  7. #7
    you mean the load with alternate dol? becouse thats the only thing i see that i can do.

  8. #8
    ok ive tryd using alternate dol but it doesnt work says i havent got one lol..i try using the wiiscrubber but tha totally lost me. any ideas?

  9. #9
    can anyone help me out with this as ive had afew games that just get the green screen.and i cant find this 002 fix.many thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •