Results 1 to 6 of 6

Thread: no neogamma channel

  1. #1

    no neogamma channel

    I have just completed the soft mod on my wii 4.1, followed the tutorial and everything went like a dream thanks guys... but
    i cant play any back up disc, the neogamma back up loader channel does not appear could this be the problem.if so how do i correct this .
    or is it just a bad copy, it works on my friends wii..
    or souuld i go through the whole process again and will this brick my wii.
    thank you for any help

  2. #2
    Quote Originally Posted by steamosteve View Post
    I have just completed the soft mod on my wii 4.1, followed the tutorial and everything went like a dream thanks guys... but
    i cant play any back up disc, the neogamma back up loader channel does not appear could this be the problem.if so how do i correct this .
    or is it just a bad copy, it works on my friends wii..
    or souuld i go through the whole process again and will this brick my wii.
    thank you for any help
    Delete the neogamma wad and install it again using wad manager,i have v7 and it works
    fine.

  3. #3
    R8 B7 RAFA neogamma R8 beta 7 - RAFA.wad

    That worked for me after having same problem.

  4. #4
    I have just replaced with neogamma R8 beta 7 - RAFA.wad an all is working fine now
    thanks for the help

  5. #5
    help me 2 thanks same issue but cannt play the new mario game see what i have to do

  6. #6
    Follow this guide http://www.wiihacks.com/wii-games/28...ario-bros.html

    Worked a treat for me and took about 5 minutes.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •