Results 1 to 9 of 9

Thread: NeoGamma won't install

  1. #1

    NeoGamma won't install

    Hi Guys,

    First, thanks for all your hard work and dedication to the project.

    I (thought I) followed the Softmod Guide to a 't' but something is wrong. I've attempted to install Neogamma from the SD card through Priiloader>Homebrew Channel several times without success. I just get the blue bubbly screen with nothing on it and no NeoGamma channel. NeoGamma shows up in the Wad folder at the root of the card and seems to install according to the Wad Manager but it's not there.

    PS Just went to Data Management>Wii Channels and there's a question Mark in the top left channel location.

    Any help appreciated.

    Was on 3.4, now on 4.1. IOS v60, sysmenu v449.

  2. #2
    I am also having the same issue

  3. #3
    You need to download neogamma R8 beta 7 - RAFA.wad, I don't know how to link the file. You can find the link in the 3.1 to 4.1 softmod guide on around page 573 give or take 5 pages.

    Once you have the file downloaded copy to sd card to 'wad' folder and reinstall using wad manager as you did with the original neogamma file.

    Hope this helps.

  4. #4
    Thanks jalebi- that worked.

    You can find the R8 beta 7 - RAFA.wad at neogamma R8 beta 7 - RAFA.wad

    Now if I can just figure out why Mario and Sonic is in black and white! (lol) Prolly because I didn't use Verbatim's...

  5. #5
    Quote Originally Posted by jackie_moon View Post
    Thanks jalebi- that worked.

    You can find the R8 beta 7 - RAFA.wad at neogamma R8 beta 7 - RAFA.wad

    Now if I can just figure out why Mario and Sonic is in black and white! (lol) Prolly because I didn't use Verbatim's...
    More likely to be a video problem

    In Neogamma options, change the force video option to a setting that results in the colour being restored.
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  6. #6
    I have been using Sony DVD+R and have been fine, I will have to try that game out. I will let ya know in a few days when i have the ISO

  7. #7
    Quote Originally Posted by siphilips View Post
    More likely to be a video problem

    In Neogamma options, change the force video option to a setting that results in the colour being restored.
    Ahhh- exactamundo. Thank you siphilips.

    Like cars and computers, it's simple when it's working. I appreciate all the help.

  8. #8

    New super Mario bros not working with neogamma

    I had the same problem, thanks for the link to the neogamma R8 beta 7 wad, this did work. However The New Super Mario Bros. Does not work. It basically recognizes it but just resets back to the system menu. At least i don't get the #002 error. Any suggestions?

    System info:
    running ver 3.2U
    soft mod used the guide 3.1 - 4.1
    new super Mario burned on a memorex DVD-r
    newest game that works punch out however is black and white using neogamma R8 beta 7 And plays perfectly with gamma 0.3 with 002 fix

    I just tried to load a copy of Indiana Jones I held onto with no luck from gamma 0.3 with 002 fix. Using neogamma it brings it to the hold wii remote tight and freezes up
    Last edited by lordnaes; 11-28-2009 at 08:55 PM. Reason: Addition

  9. #9
    Quote Originally Posted by lordnaes View Post
    I had the same problem, thanks for the link to the neogamma R8 beta 7 wad, this did work. However The New Super Mario Bros. Does not work. It basically recognizes it but just resets back to the system menu. At least i don't get the #002 error. Any suggestions?

    System info:
    running ver 3.2U
    soft mod used the guide 3.1 - 4.1
    new super Mario burned on a memorex DVD-r
    newest game that works punch out however is black and white using neogamma R8 beta 7 And plays perfectly with gamma 0.3 with 002 fix

    I just tried to load a copy of Indiana Jones I held onto with no luck from gamma 0.3 with 002 fix. Using neogamma it brings it to the hold wii remote tight and freezes up
    All the information you need is here http://www.wiihacks.com/wii-games/28...ario-bros.html
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •