Results 1 to 4 of 4

Thread: NeoGamma r7 Load Problem HELP PLEASE

  1. #1

    NeoGamma r7 Load Problem HELP PLEASE

    Hello,

    I have been trying to get this to work all day and nothing . Please HELP. I have version 4.2u but I have successfully installed the homebrew channel by following the guide on wiihacks. I followed the directions to the "T" and everything seems to have installed fine. However when I put in a backup game (which works on a hardware modded wii), and select launch game from NeoGamma, i get a "DVD Load Error (1101)". Does anyone know what this means and how to fix it? Any help is appreciated. Thanks in advance.

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    that is a media error - try using the recommended dvd-r, ie ritek g05 or verbatim dvd-r...

  3. #3
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    that is a media error - try using the recommended dvd-r, ie ritek g05 or verbatim dvd-r...
    Thanks for your reply. But if i'm not mistaken, the media used was a Verbatim DVD-R. I will double check again. Is there a possibility it could be another problem?

  4. #4
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    which cios are you using?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •