Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: New Super Mario Bros. Wii

  1. #1

    New Super Mario Bros. Wii

    Hi,

    I'm having problem with the new super mario games

    I have patched it with main.dol FiX - iND, everytime I try to launch the game through disc channel, my wii reset, my wii is 4.1

    any help or tips is appreciated

    Thanks,

  2. #2
    Try read this link

    http://www.wiihacks.com/wii-games/30...c-loading.html

    Will be helpful answering your question.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704

  4. #4
    Quote Originally Posted by s0ur View Post
    i tried both links and my game still resets everything loads until i press start .... i been lookin around like crazy seem not to work i have a softmod 3.2u

  5. #5
    thanks for the quick replies guys, those threads are exactly what I'm looking for, will try the new iND patch and report back...

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    0100111001001010
    Posts
    3,704
    Quote Originally Posted by daedae19ave View Post
    i tried both links and my game still resets everything loads until i press start .... i been lookin around like crazy seem not to work i have a softmod 3.2u
    If you do everything word for word, then you shouldn't have a problem. Please re-read those tutorials and MAKE absolutely sure your doing everything outlined in the directions.

  7. #7
    Quote Originally Posted by s0ur View Post
    If you do everything word for word, then you shouldn't have a problem. Please re-read those tutorials and MAKE absolutely sure your doing everything outlined in the directions.
    ok did all that n the dos jus did a quick flash did i do that right ? thanks for your help

  8. #8
    Quote Originally Posted by daedae19ave View Post
    i tried both links and my game still resets everything loads until i press start .... i been lookin around like crazy seem not to work i have a softmod 3.2u
    Maybe you need to patch IOS53.

    I have 3.2U with rev14, softmii 2.1.1. Did not patch IOS53. Still can load the game through disc channel.

  9. #9
    Quote Originally Posted by rurouni4ever View Post
    Maybe you need to patch IOS53.

    I have 3.2U with rev14, softmii 2.1.1. Did not patch IOS53. Still can load the game through disc channel.
    u know what thanks i went to update my homebrew and it said i had no ios but goodlooking on that

  10. #10
    i used a sd chip to get mine to work so if u want to go that way just get a hold of me

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •