Results 1 to 8 of 8

Thread: newbie probs with wii srubber

  1. #1

    newbie probs with wii srubber

    hi there i am quite new to the scene so i am not to sure what i am doing i have my wii chipped but like a lot of people i am having probs with the new mario.i have the nitro pal version and i was trying to open it up using wii scrubber so that i could change the Main.dol but when i load iso it is saying partition (0)data-(0)(bad) the game is def there any ideas would be helpfull

  2. #2
    it may be a bad download if you get that message, try downlaoding it again from somewhere else.

    the ISO/file should then show up in WiiScrubber
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  3. #3
    yes i was thinking that but it came from ip torrents and no one else seems to have had a prob with it i also have a different copy on disc that does work but after ten mins it comes up with the message telling you to eject the disc so i ripped that copy with img burn and tried it in wii scubber but got the same prob

  4. #4
    you did extract the files okay didnt you? if so you should have an ISO file
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







  5. #5
    yes mate its def a iso file i think it must be something to do with the scrubber i have tried two different versions but just the same

  6. #6
    Same problem here, i have the bahamut(pal) team release and Nitro (ntsc) both on wii scrubber appear as Partition:0 - UPDATE (0) (BAD)

    My wii is 3.2U wiikey 2

  7. #7
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,206
    Quote Originally Posted by himself007 View Post
    Same problem here, i have the bahamut(pal) team release and Nitro (ntsc) both on wii scrubber appear as Partition:0 - UPDATE (0) (BAD)

    My wii is 3.2U wiikey 2
    did you guys open the makekeybin and type 42 before using wiiscrubber?

  8. #8
    open the keygen / maker program and type in 42
    Homebrew Channel 1.0.6 | Internet Channel | Sys Menu 4.1e | NeoGamma R8 b15 | Preloader .30 r3 | cIOS38 r14 | Wad Manager 1.5 | cIOSCORP 3.5 | DVDX v2 | Mplayer CE | WiiGator GC Backup Launcher Ver 2.0 | Wii64 Nintendo 64 Emulator | Homebrew Browser V 0.3.6 | IOSCheck V 0.3.6







Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •