Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 62

Thread: CSI Deadly Intent Reset

  1. #1

    CSI Deadly Intent Reset

    When you select the fisrt mission it resets the Wii.

    any ideas anyone ?

  2. #2
    I have this problem too. I burned the ISO to disk and it loads and runs fine on my D2Pro chipped Wii, but if I try to run it from the USB loader it resets to the system menu during a load screen.

  3. #3
    ive tried every loader ive got neogammer config usb usb gx
    and i still get the same reset when you select a misson
    im on 4.1 e softmodded
    tried every setting i could find but with no luck

  4. #4

    Same Problem

    I have the same problem. I have burned multiple discs @ various speeds. Same issue everytime.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Earth
    Posts
    117
    @johnniead

    Do you mean on disc it works and runs just fine?
    But when using usb loaders it would reset?

    I'm currently trying to get this game and I just want to be sure that I'd still be able to play it through the disc channel, I also have a modchip.

    I hope someone can make this work with usb loaders.... It might one of the those games like Splinter Cell that you can't play on loaders.

  6. #6

    Works for some

    I know of at least 3 people that it has worked with, both via USB and Disc. I haven't been able to determine the difference between their mod and mine.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Earth
    Posts
    117
    @inhuman
    what firmware are they on and which usb loader did they use?

  8. #8
    They are using firmware version 4.0e on disc with a hardmod

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Earth
    Posts
    117
    I'm on 4.1U(hardmodded) I can work it on the disc channel but not on usb loader. Tried using ios 249, 222, 233 on cfg usb loader but it always resets my wii after choosing the first mission.
    I'm going to try to finish the first mission (later today) then I'll try again with usb loader see if it might work then.

  10. #10

    Unhappy

    I'm on 4.1U, using Softchip R100 and NeoGamma R7.

    Softchip would give blue screen and tells you Error #002.
    Neogamma boots all the way to the mission selection screen and upon clicking the first mission, reboots the console.

    Initially I've been thinking if it could be problem with my burnt image, until I goggled around and found this to be a problem for many.

Page 1 of 7 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •