Results 1 to 6 of 6

Thread: error autobooting hbc maybe no title installed

  1. #1

    error autobooting hbc maybe no title installed

    if it says that in preloader... what did i do wrong and how do i fix it???? I am such a freakin newbie..... damn that sucks to say that. Thanks for your help.

  2. #2
    nvm... i fixed it

  3. #3
    How?

    I have the same problem. I found somewhere that I should have hex-edited preloader but do not know, what version, where to find?

    Any idea?

    ver4.0E

  4. #4
    Quote Originally Posted by jopopo View Post
    How?

    I have the same problem. I found somewhere that I should have hex-edited preloader but do not know, what version, where to find?

    Any idea?

    ver4.0E
    You just need to use newer version of preloader that looks for JODI in title id or install an older version of HBC.

  5. #5
    Quote Originally Posted by dr34m3r View Post
    You just need to use newer version of preloader that looks for JODI in title id or install an older version of HBC.
    Yes, thank you, works with JODI and newest HBC!!!

  6. #6
    just updated wii using the 4.2 guide on front page and all was going well until my girls were playing. Well now the preloader is the only screen that comes up everytime. It will not load HBC or the system menu. I have installed preloader .30 but still nothing. Is this fixable? Any help will be great.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •