Results 1 to 7 of 7

Thread: Full Brick

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Ireland
    Posts
    11

    Full Brick

    Hi folks!

    Have not been on forum for some weeks now.... but today I accidentially deleted IOS60 and when console was rebooted....... no joy..... I managed to make a nand backup through bootmii and I have no way of recovering it..... i'm getting black screen at boot and drive seems to be spinning....

    Is this Wii now dead for good?

    any help appreciated!

  2. #2
    it was not very smart to delet ios60. unless you can access bootmii with bootmii folders in SD card, it is dead

  3. #3
    New Member HEROXOOT's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tennessee
    Posts
    475
    If you have bootmii,can't you access HBC? From there you can use wadmanager and reinstall it.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Ireland
    Posts
    11

    bootmii

    I had bootmii installed as an IOS :-( It will not recognise any input whatsoever from buttons etc. Controller will not sync either..... guess i'm buggered!

  5. #5
    sorry but thats the deal

  6. #6
    I have same problem as above but I can access boot mii through sd card and as a result can access HBC through sd card.

    However I cant navigate to WAD Manager using the wii remote as it doesnt sync, any help on this please?

  7. #7
    yes i have an idea. restore your nand backup
    if you cant do this, go to my guide for 4.2 at the guides section and DL pack for step B and it will bring you a working wadmanager hopefully if you place it in the SD card, then install ios60 patched (suppose you were on 4/4.1)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •