Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: TMNT smash up (need help)

  1. #1

    TMNT smash up (need help)

    i keep getting a black screen with ciocorps neogamma 7 and gecko sd

    my wii specs are
    4.1
    ciocoprs v2
    rev 14 installed as 249

    and that's all i can think of at the moment please help me asap thank you

    oh i removed both error's from the disc too

  2. #2

    TMNT Black screen

    im also getting the same black screen

    4.1
    usb loader gx
    rev 14 installed as 249

  3. #3
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    works fine for me, but have read quite a few comments on the torrent sites that people are having problems. Have you tried the obvious like anti 002 on etc?

  4. #4
    Quote Originally Posted by davepm View Post
    works fine for me, but have read quite a few comments on the torrent sites that people are having problems. Have you tried the obvious like anti 002 on etc?
    what ios did you use? i havnt tried it yet its downloading now, I just wanna make sure it works. nice sonic sig btw

  5. #5
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Quote Originally Posted by mickey69 View Post
    what ios did you use? i havnt tried it yet its downloading now, I just wanna make sure it works. nice sonic sig btw
    i have rev14, also have hermes 222/223, but think i just ran it as 249 (ios38rev14) (would test it, but kids will kill me if i kick them off!)

  6. #6
    lol I understand, thanks

  7. #7
    I have a Japanese Wii 4.1 with USB Loader GX and rev 14 installed as 249. I had to turn the 002 fix to on in order to get past the blank screen.

  8. #8
    Quote Originally Posted by DJPlace View Post

    oh i removed both error's from the disc too


    what errors can i correct? how? i'm also having trouble loading the game.

  9. #9
    CORP v 3.4 gives me a black screen other than that usbload gx and neogamma 8 beta - 1 work fine with tmnt.

  10. #10
    Quote Originally Posted by davepm View Post
    i have rev14, also have hermes 222/223, but think i just ran it as 249 (ios38rev14) (would test it, but kids will kill me if i kick them off!)
    you've been a great help. just got it runnin smoothly with rev14b and the 002 fix along with the ntsc 480i (480p didnt work). had one last mystery to solve which was that for some reason it wouldnt burn right with imgburn, so i reburnt it with nero @ 4x. (*just incase anyone is still burning)

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •