Results 1 to 4 of 4

Thread: Dirt 2, No good!?!

  1. #1

    Dirt 2, No good!?!

    So I played Dirt 2, and it kinda sucks.

    I am not sure if it is just my setup, but the frame rate was so low that it did not matter if the speed gauge was a 10mph or 140mph it all looked the same.

    There was not a feeling of speed at all.

    Is it just me or just wii?

    -=fred=-

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,669
    Quote Originally Posted by fredrogers View Post
    So I played Dirt 2, and it kinda sucks.

    I am not sure if it is just my setup, but the frame rate was so low that it did not matter if the speed gauge was a 10mph or 140mph it all looked the same.

    There was not a feeling of speed at all.

    Is it just me or just wii?

    -=fred=-

    Modded Wii's can only read at 3x which is half the original 6x. Try using USB Loaders as they solve this problem.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    england
    Posts
    3
    it's the worse game i've played in a long time the graphics look like some thing from 10 years ago

  4. #4
    Damn. I was using USB loader.

    Maybe I need a faster drive?

    I would have thought that the game would load into system memory and then play.

    Is there any need/way to "defrag" a wii formated hard drive?

    -=fred=-

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •