Results 1 to 7 of 7

Thread: CIOS Problems?

  1. #1

    CIOS Problems?

    I was finally able to install CIOS but now the backup loader doesn't play the games. I burned them on a Vertabim DVD (I think those are the plain white ones) and I get an Error #2. Any ideas on what can be wrong? Perhaps I need a different backup loader? I believe I'm using the 4.0 system menu (I think that's what it's called xD Thanks for any help

  2. #2

  3. #3
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    try and install a copy of neogamma 7, and make sure you turn on the 002 fix if thats the error your getting.

  4. #4
    Quote Originally Posted by davepm View Post
    try and install a copy of neogamma 7, and make sure you turn on the 002 fix if thats the error your getting.
    Where exactly is this 002 fix located? I couldn't find it xD

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,667
    Quote Originally Posted by MexicanBoi View Post
    Where exactly is this 002 fix located? I couldn't find it xD
    Older Neogamma versions have it in the config menu but R7 simply has it built in meaning its always on for all games and is not in the config.

  6. #6
    Thanks, but I still get the error message

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    perhaps you have the wrong cIOS installed. Make sure you installed the latest, cIOS38 rev14.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •