Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Jumpstart Pet Rescue

  1. #1

    Jumpstart Pet Rescue

    Just got this game and won't work. It loads to the game menu and all, I choose player1, but when I have to choose story mode or explore, both options return me back to the wii menu. Any idea why and how to fix this?
    Running a 3.4U softmodded wii with cios38 rev13b

  2. #2
    Junior Member timrehnborg's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Glastonbury, CT, USA
    Posts
    109
    no idea, i cant evn find a copy

    4.1u Softmii

    130+Games

    Click on THANKS if I have helped you.

  3. #3

    Question Jump Start Pet Rescue

    I have the same issue with it. Running 3.2U USBloader

    Quote Originally Posted by nemo83 View Post
    Just got this game and won't work. It loads to the game menu and all, I choose player1, but when I have to choose story mode or explore, both options return me back to the wii menu. Any idea why and how to fix this?
    Running a 3.4U softmodded wii with cios38 rev13b

  4. #4
    bugger...I'm having the same issue
    Softmod Wii
    4.1E cios38 rev14 Gx-loader 722.

    so we have 3 different ios versions and it still doesn't work. Been trying settings but it seems to be either the release or the method.

    ** did a bit of a search and found it seems that you need a save on the game first either by writing a dvd and creating a save when you get into the world but from that it still keeps crashing under the usb loader at random times. If you can burn a disk that would be the solution that works for the moment. **
    Last edited by Soapyjoe; 09-17-2009 at 12:54 AM. Reason: new info

  5. #5
    Quote Originally Posted by Soapyjoe View Post
    bugger...I'm having the same issue
    Softmod Wii
    4.1E cios38 rev14 Gx-loader 722.

    so we have 3 different ios versions and it still doesn't work. Been trying settings but it seems to be either the release or the method.

    ** did a bit of a search and found it seems that you need a save on the game first either by writing a dvd and creating a save when you get into the world but from that it still keeps crashing under the usb loader at random times. If you can burn a disk that would be the solution that works for the moment. **
    ... I have 4.1U cios36(?) Rev 15 and a Neogamma. I burned this game to a DVD (like the same brands I use for all my other burned games) I'm still having the same problem -_- I'm hearing a lot of this from people online and their is no real solution yet. I can hear groans from my brother now xD This was for him. :/

  6. #6
    I'm hoping that the pal release when it is released won't have this issue until then it's on the backburner and I'd recommend the new where's waldo game instead.

  7. #7
    New Member deesto's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    NY, USA
    Posts
    61
    Quote Originally Posted by threamantic View Post
    ... I have 4.1U cios36(?) Rev 15 and a Neogamma. I burned this game to a DVD (like the same brands I use for all my other burned games) I'm still having the same problem -_- I'm hearing a lot of this from people online and their is no real solution yet. I can hear groans from my brother now xD This was for him. :/
    Same setup here, and same problem. Has anyone heard of a fix?

  8. #8
    The game is running via Neogamma Revision 6...cios 38 revision 14...with 002 fix on......launching from dvd. No luck launching via USB. I have not tried SD, but I don't see that working either.

  9. #9
    Sorry forgot...Running Wii with 3.4u

  10. #10
    Same problem here. It just kicks me back to the wii menu everytime.

    Running:
    4.1U
    Hermes cIOS 222
    USB Loader GX and WiiFlow

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •