Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: WAD Manager needed!!!!!!

  1. #1

    WAD Manager needed!!!!!!

    Hey, I need a WAD Manager that doesn't run off of IOS16 or IOS60 because I deleted those files by mistake, but I can re-install them if I had a different WAD Manager that worked off a different IOS than the two above.

    P.S. If there is any other way for me to get those IOS's back besides using WAD Manager that would also be good to know. I do have BootMii, but I didn't make a nand.bin backup because I didn't have a big enough SD Card.

  2. #2
    you haven't deleted them!! how do i know this?? if you had, you would have a white brick next to your tv. Now get Wad manager1.4 in which you choose the ios to use. Also, don't mess with ios 60 it is really mean and will brick you

  3. #3
    Quote Originally Posted by messie View Post
    you haven't deleted them!! how do i know this?? if you had, you would have a white brick next to your tv. Now get Wad manager1.4 in which you choose the ios to use. Also, don't mess with ios 60 it is really mean and will brick you
    When I try to boot up Wad Manager v1.4 it just freezes like most of he other apps in the Homebrew channel. I cant even hit the A button to go any further in Wad Manager. Oh and my remotes will not sync anymore to my wii.

  4. #4
    have you tried to redownload the apps? or format the sd card?

  5. #5
    I had a problem with my wiimotes too. I dont know if it will help but unplug everything from your wii, the tv end also, then plug it back up and try it. I did that and my wiimotes worked again. It cant hurt to try it.
    If I helped you out, Please Thank me vvvv>

  6. #6
    Quote Originally Posted by messie View Post
    have you tried to redownload the apps? or format the sd card?
    I have re downloaded the apps, but that doesn't work. And I just formated my SD Card so i'll give that a shot.

  7. #7
    @Fluid- Okay I just tried that and it didn't work. Thanks any way.

    @Messie- I just reformatted the SD Card and that didn't work.

  8. #8
    @Fluid- Okay I just tried that and it didn't work. Thanks any way.

    @Messie- I just reformatted the SD Card and that didn't work.

  9. #9
    what did you do that caused this to happen?

  10. #10
    I un-installed IOS16 and IOS60 thinking that they were what messed my Wii up in the first place. I was trying to use custom themes on my Wii, but after I installed a .WAD file my Wii would just start and give me a black screen.

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •