Results 1 to 10 of 10

Thread: G-Force starts but sticks on loading

  1. #1
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953

    G-Force starts but sticks on loading

    I am having difficultyin running G-Force NTSC on my Pal, 3.2E rev14.
    I've tried with USB GX, and neogamma r6. Both load the game, but when I select new game it hangs on loading. I have recent games working fine, WSR and conduit. Any body got this working.

  2. #2
    I am having the same problem as running the copied G force NTSC on my Wii 3.2u. Is there anybody got this work?

  3. #3
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953

    Talking G-Force works

    I have sorted my problem. I can now run G-Force on USBLOADER GX and NEOGAMMA r6.
    It was the video settings, trial and error got me there. Nothing special but a couple of simple settings can be very annoying.
    Force video = disc
    VIDTV = Yes
    002 fix = yes
    It was my first time running NTSC on my PAL.

  4. #4

    Settings?

    So, you could run that game through USB with loaded external hard drive. Have you tried the burned disk? If it worked also, please tell me what's setting I have to do. I am fairly new to the modded Wii and did mine step by step by tutorals.

  5. #5
    Senior Member WiiJohn's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    5,953
    I haven't tried a disc, I only use my USB HDD. I first got it to work on neogamma r6, then used the settings on the USBloaderGX. These are the settings. Although I am running an NTSC game on my PAL, I think yours is NTSC on NTSC.

    Force video = disc
    VIDTV = Yes
    002 fix = yes

    I did have to play with these settings, I'm sure thats your problem, if other games work.

    Best of luck

  6. #6
    G-Force bloody people I had that handle since before Nvidia even had GeForce,way back in the VooDoo days.Now peep will think i a fan of some half-assed rat.
    LISTEN TO ME!.... at your own risk.T&C may Apply.

  7. #7
    Try pushing the Reset button. It works for me......

  8. #8
    Game works fine for me using the 002 fix launcher or neogamma r6/7.

    4.1u NTSC wii.

  9. #9
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,198
    To make G-force work make sure your settings are
    002 fix = enabled
    Language = system default (NOT ENGLISH)

    The language setting is what causes the gaming to hang at loading.

  10. #10
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,198
    Quote Originally Posted by rocko99 View Post
    I am having the same problem as running the copied G force NTSC on my Wii 3.2u. Is there anybody got this work?
    To make G-force work make sure your settings are
    002 fix = enabled
    Language = system default (NOT ENGLISH)

    The language setting is what causes the gaming to hang at loading.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •