Results 1 to 2 of 2

Thread: My Wii's gone crazy.

  1. #1
    New Member MrLeche's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Thanked 1 Time in 1 Post

    My Wii's gone crazy.

    I dunno what just happened. but somehow I always get a black screen error 002. Even on the news channel, heck every channel!. Whenever I start something at a channel, it gets the error.

    To my frustrations, I reformatted my wii, using format system memory on wii settings. BTW, I own a 4.0u Korean wii. Dunno if hard modded or not.

    after formatting and everything seems fine. I started doing this: NEW AND IMPROVED WII SOFTMOD GUIDE ! the ew and improved softmodding.

    I carefully did the steps and had a neogamma loader and also installed a usb loader GX latest rev.

    My problem is. Not all .isos from my HDD runs on usb loader GX and gives me a blue screen of error 002.

    I've tested neogamma loader and it loads my .isos from hdd okay.

    But I don't want to load games from there but load games from usb loader gx.

    lastly, before I reformat my wii, I can play SSBB fine. now, wether using neogamma nor usb loader gx, my SSBB iso. doesn't work anymore after defeating kirby, i get a white screen green font error 002.

    Can anyone tell me what wrong pretty pretty please? Thanks!

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Sunny Wales, UK
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    Did you set the Anti 002 fix setting in USB Loader GX to YES?
    Not really doing much Wii stuff these days.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts