Results 1 to 9 of 9

Thread: Wii DSI error on backup launcher

  1. #1

    Us Wii DSI error on backup launcher

    Im new to do this and i did hack my wii its a version IOS249 and then i installed the backup loader v0.3 gamma from wiigator with the cIOS installer that it came with and everytime i try to play mario kart NTSC which i burnt on a DVD-R i get the dsi error and i cant play

    anyone got any solutions to this or is it not fixable?

  2. #2
    Quote Originally Posted by KillaRick View Post
    Im new to do this and i did hack my wii its a version IOS249 and then i installed the backup loader v0.3 gamma from wiigator with the cIOS installer that it came with and everytime i try to play mario kart NTSC which i burnt on a DVD-R i get the dsi error and i cant play

    anyone got any solutions to this or is it not fixable?
    I have the same problem with this too and with the same game.

  3. #3
    well i figured out that the cIOS that come with the backup loader actually wasnt installing so i read that i had to downgrade and then it would work so i downgraded to 3.2 and i still cant install the cios that comes with the backup loader

  4. #4
    no one has had this problem before or knows what to do or what that error means

  5. #5
    You haven't done something correctly, and since you have no clue what you've done and you're trying to use some completely random cios you found with a loader (wtf).. how about you just start at square 1 sport.

    http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...s-any-wii.html

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    never mind
    Last edited by Stomp_442; 07-21-2009 at 06:49 PM. Reason: my mistake

  7. #7
    alright so i did the tutorial that Ossot gave me and i still cant get it to work i tried Wiigators backup loader and the Neogamma thing too and i cant get any loader to work i keep getting the DSI error
    Last edited by KillaRick; 07-22-2009 at 06:47 PM.

  8. #8
    can some one give me the right backup loader that i should use with the tutorial that Ossot gave me cause i might be using the wrong one or do you guys think that it might be the game
    Last edited by KillaRick; 07-23-2009 at 10:05 AM.

  9. #9
    I have the same problem too. i gess they never thought somthing like this would happen.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •