Results 1 to 5 of 5

Thread: Twilight Princess problem

  1. #1

    Twilight Princess problem

    I've been playing Twilight Princess, with both Ultimate USB and USB loader 1.5. They're both giving me some strange graphical problems that make the game impossible to play at times -- usually with the fishing pole or other various items selected.

    here are some screen shots of the problem. It's been largely intermittent. Sometimes when I kill an enemy in the afflicted area, it stops. Other times it makes the game unplayable. These are from Death Mountain..

    http://img.photobucket.com/albums/v3...m/P6271647.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v3...m/P6271646.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v3...lator_spin.gif

  2. #2
    Bumping this, want to see if anyone else has this problem.

  3. #3
    What cios are you using? Have you tried running a newer version? It is possible the disc you ripped zelda from had some scratches on it before ripping to USB?

  4. #4
    Quote Originally Posted by Ossot View Post
    What cios are you using? Have you tried running a newer version? It is possible the disc you ripped zelda from had some scratches on it before ripping to USB?

    from what I can tell it's CIOSv7. ... or IOS36-64-v1042. Not sure which is what I should be telling you.

    also I didn't rip it. it's from a public source that has been used numerous times and no one else has reported this.

  5. #5
    Well, i'm really only taking shots in the dark here. But if you're using rev7, that's very very oudated.

    Grab cios36rev10 and install it. It should be easy enough to find. It'll use that same ios36-64..wad. Just place that in the root of your sdcard then run the rev10 installer. See if that helps you at all. If not, i really don't know what else to tell ya my man.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •