Results 1 to 4 of 4

Thread: bricked..

  1. #1

    bricked..

    i installed wanknkoko's firmware installer thing. Now when i turn on my wii i get a 4.0(USA) at the bottom and then a black screen with no sound.

    I cant even get bootmii to launch with preloader. My wii mote turns off and wont turn on.


    Please help me.

  2. #2
    I fully understand this helps you in no way what so ever and that you're experiencing a completely frustrating situation. So please forgive me.

    But you've been posting for the last few days and it seemed as if you had everything working a-ok. Why'd you go messing with your firmware? What wasnt working?

  3. #3
    Quote Originally Posted by Ossot View Post
    I fully understand this helps you in no way what so ever and that you're experiencing a completely frustrating situation. So please forgive me.

    But you've been posting for the last few days and it seemed as if you had everything working a-ok. Why'd you go messing with your firmware? What wasnt working?
    ahh i read somewhere that 3.2 firmware helps a bit with some games. So i downgraded. Now im trying to get back to 4.0U and it keeps reading my Wii as a different region. So it fails and semibricks my wii.

    My wii is NTSC. and its reading as a different region. When it asks for me to change it. i press A to do it. and it has a error and semi bricks the Wii

  4. #4
    Bump. okay i installed 4.0 with updating from nintendo. but when i attempt to reinstall bannerbomb the wii freezes when its about to ask me to launch boot.dol/elf

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •