Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: CIOS38 rev 13b released

  1. #1
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186

    CIOS38 rev 13b released

    002 issues with 13 were due to new fix not being implemented by current loaders, apparently this one should work ok.

    Download

    IOS38 for wad install.

  2. #2
    is this diffrent from the plain rev13 cause i donwloaded that 1 like the second it came out and its workign 4 me..... so is this any diffrent?

    EDIT: never mind guese i should have read
    Last edited by jonathanb9595; 06-03-2009 at 08:35 AM. Reason: stupidness

  3. #3
    did you read the post he wrote???

  4. #4
    Banned Banned Guy's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,826
    thats really dumb! SaneinOne's thread on this was closed by trekky, yet this was made after it. i see some favoritism happening...

  5. #5
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Quote Originally Posted by ThetaSigma View Post
    thats really dumb! SaneinOne's thread on this was closed by trekky, yet this was made after it. i see some favoritism happening...
    thats cos this is 13b! lrn2/read

  6. #6
    it seems to be comon these day lol

  7. #7
    Quote Originally Posted by ThetaSigma View Post
    thats really dumb! SaneinOne's thread on this was closed by trekky, yet this was made after it. i see some favoritism happening...
    I won't go any more off-topic than to say that you are correct to say that my original post for initial cIOS38 rev. 13 was locked and reposted by a moderator.

  8. #8
    edit: nevermind sirs.
    Last edited by Ossot; 06-04-2009 at 04:09 PM.

  9. #9
    Banned Banned Guy's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,826
    lots of confusion goin round the site recently.

  10. #10
    So I'm a little new to the scene, and I'm having a little bit of trouble getting this update to run smoothly. If anyone can help, that would be greatly appreciated. Here is the rundown:

    I have a 3.3U wii with HBC installed. I've attempted to install this cIOS update by using the installer to install the .wad from the root directory of the SD card. At this point, all seems to go well. The cIOS installer claims to have installed fine, yet when I look at the HBC channel it tells me my cIOS version is "IOS37 v8.22", which I believe should be 38 now, correct? Anyways, the reason I ask is because I have been attempting to install some wads yet each time I go to boot them up, the wii restarts.

    Have I missed a step somewhere? I even tried using the Network option provided in the installer and that worked fine as well, but there seems to be no change. I've looked around and the problem seems to be attributed to the cIOS, but the installers are running flawlessly. Any guesses?

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •