Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: what firmware do you use to put homebrew on wii 4.3e

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3

    what firmware do you use to put homebrew on wii 4.3e

    i have a wii system setting says it is 4.3e what software can i use to put homebrew channel on any help please cheers newbie ta site and hello everyone

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Do you mean 3.4e? You can use Bannerbomb, or the twighlight hack if you have a copy of zelda tp. A search will show you how

  3. #3

    Help

    i have a nintendo wii with 4.3 as well can some one tell me if you can hack this to play copy games thanks

  4. #4
    4.3E!!! Are you sure?

  5. #5
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    Yeah! Use the cIOScorp v5.3 hack for your best results..
    PLEASE SEARCH, READ, AND THINK BEFORE DOING ANYTHING.


    Don't forget the thanks button...

  6. #6
    You are dislexick or somthing doggii. You have VER3_4X and you installed Cioscorp3_5!!!

  7. #7
    [QUOTE=bunghoolio;222476]You are dislexick or somthing doggii. You have VER3_4X and you installed Cioscorp3_5!!![

    i aint put any think on it yet im waiting to i can fnde more info on it first as no one seems to know wat to use fore 4.3e

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    [quote=LEEELKINGTON;222486]
    Quote Originally Posted by bunghoolio View Post
    You are dislexick or somthing doggii. You have VER3_4X and you installed Cioscorp3_5!!![

    i aint put any think on it yet im waiting to i can fnde more info on it first as no one seems to know wat to use fore 4.3e
    There is no 4.3, look again at your Wii and you will see. Do you have 4.2?

  9. #9
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    There is so much fail in this thread it almost hurts!

    its either 4.2 or 3.4, there is not 4.3 (yet!!)

  10. #10
    Member wiidoggii's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Dog House
    Posts
    1,051
    And there is no cIOScorps V5.3..
    If there was, it still would be a waste...
    PLEASE SEARCH, READ, AND THINK BEFORE DOING ANYTHING.


    Don't forget the thanks button...

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •