Results 1 to 4 of 4

Thread: USBLoader 1.4 and Twilight Princess

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts

    USBLoader 1.4 and Twilight Princess

    When I'm playing Zelda Twilight Princess it locks up when changing scenes, like when entering a door or leaving town. The first time it happened was about an hour into the game, so I restarted and it happened again in 30 minutes.
    all controls are not responsive, I can hear music but no game play. I hold power button in for 5 seconds to power down Wii, reset button dont even work.

    I am using USBLoader 1.4 (wad), it runs from a channel. I ripped the game to hard drive with USBLoader 1.5 and have a Seagate FreeAgent 500gig HD.

    I bought GH Metallica today and ripped to HD and played for a few hours with no problem.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    may it be the 500GB hdd, too large for the game to search next scene ?
    it appears unexpected pause at scene changes are the common bug....

    verify the pause-error with a 160GB hdd, any idea ?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    I'll try with my 8GB thumb drive, never had a problem with that.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    How did that work for you? I've had pretty much the same problem with TP.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •