Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: New Cios36 rev10 wad install ?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    48

    New Cios36 rev10 wad install ?

    Guys two days ago I changed my white wii case for a black one and I must have broke the wifi connection. I can not get access to the net. I have tried another wii and no problem.

    So I have ordered a LAN adapter.

    In the mean time I want to try this USB loader so I need to install cios36 rev 10 only problem is I have no net.
    So my question is can I install this via Wad Manager ?

    Thanks
    Last edited by keano; 04-21-2009 at 02:12 PM.

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Just run the installer, select wad install and make sure you have IOS36 in the root of your sd card
    Last edited by Dogeggs; 04-21-2009 at 02:12 PM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    48
    Yep just sorted it ( was watching the footy ) it was a case of finding the right IOS36 to put in root.

    Cheers

  4. #4

    Unhappy halp

    guys sorry about bumping this post but I needed help with this cos I put this file in root and it attempts an install but when it gets to installing custom IOS it gives me an error (ret=2011) the wii i first tried this on is on sys 3.3 my one at home that im gonna try later is 3.4 so if anyone knows why this wont work let me know

  5. #5
    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    Just run the installer, select wad install and make sure you have IOS36 in the root of your sd card
    How funny is that. I googled the cios36 rev 10 and wound up here.

    Which installer are you referring to?

  6. #6
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    you should use either 13a (which you will have if you followed my guide) or preferably hermes cios for usb loader gx, 10 is a bit buggy...

  7. #7

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Dogeggs View Post
    you should use either 13a (which you will have if you followed my guide) or preferably hermes cios for usb loader gx, 10 is a bit buggy...
    So you're saying the cios (13a) should accommodate the loader gx?

  8. #8
    i have 13a installed and i use usb loader gx no issues, all new games load!!!

  9. #9
    Quote Originally Posted by cbjones26 View Post
    i have 13a installed and i use usb loader gx no issues, all new games load!!!
    Alright it's time for me to totally n00b out here. I can't get this usbloader gx to run properly. I tried running it from the HBC and it dumped on me and then I also tried installing the WAD which gave me a usbloader gx channel and the same thing happens there right after it does a format. Now it says there are 4 partitions none of which I recognize and that they cannot be formatted. I have since taken the USB HDD back to the PC where it still sees the 2 partitions and all the games on the WBFS partition that I used WBFS manager on my desktop to put on the USB HDD.

  10. #10
    does it give u a waiting for usb drive error type thing? if so unplug the usb drive and plug it back it and it will see it.. or atleast that is what i had to do!

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •