Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: I am so confused with iso and backup loader

  1. #1

    I am so confused with iso and backup loader

    Hi Everyone,
    I think i messed up. I am very new to this and i dont really understand the whole ISO stuff. But here we go. I have 3.2 and home brew installed. I installed the cIOS36_rev7-Installer.dol and was able to play some backups. So i decided (what a dumb ass) to install cIOS36_rev8 and cmios_rev3 to play game cube games. Now i cant play any burned games. I get the error disc read error 384. On the game loancher gamma it states i am using iso 249. I attempted to run cIOS36_rev7-Installer.dol hopping to fix it but it fails now when doing the install. My regular games seem to work but not the backups. Help
    THe backups i am using did work at a time.
    Last edited by CORRUPT27; 04-02-2009 at 07:29 PM.

  2. #2
    Ok i read a few forums and it seems i need to uninstall iso 249 how do i go about this. Please help thank you.

  3. #3
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Uninstall 249 with AnyTitleDeleter and try cIOS36_rev9

  4. #4
    Tryed it and no luck. Anyone have any ideas? I know the backups work because i was able to play them before. Either way thanks guys for the help maybe ill try the usb installer

  5. #5
    I heard something about dvdx. Could it be that i am missing it?i am reaching for straws.

  6. #6
    are u softmodded ?
    no modchip at all ?

  7. #7
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Dogeggs's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    South UK
    Posts
    3,186
    Tryed it and no luck. Anyone have any ideas? I know the backups work because i was able to play them before. Either way thanks guys for the help maybe ill try the usb installer
    so what happened? did you manage to uninstall IOS249? did the rev9 install fail? Perhaps you should try removing the gamecube cmios? dvdx is unrelated so you can rule that out...

  8. #8
    hey when i play backup then when when im done disc won't eject any tips?

  9. #9
    what mean u done ?
    Wii at 3.1~4.0U , disc eject is not automatic. yet.....

    press eject button,

    or,
    some chip-mods do behave random non-eject. touch-wood.....
    Last edited by billyhome; 04-03-2009 at 09:30 AM.

  10. #10
    Quote Originally Posted by billyhome View Post
    what mean u done ?
    Wii at 3.1~4.0U , disc eject is not automatic. yet.....

    press eject button,

    or,
    some chip-mods do behave random non-eject. touch-wood.....
    won't eject i have press it and press it to eject or this is normal with Backup Launcher 0.3 gamma? when playing backups or is there easier way eject the disc?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •