Results 1 to 3 of 3

Thread: Sorry, I am a n00b

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Sorry, I am a n00b

    Hey,
    I just installed megaman9 via wad manager 1.3
    However, before that I was getting an error, I think 1029, which I fixed by uninstalling: IOS37, IOS249
    I was then able to install megaman 9
    It is on the home screen, and I can view the channel startup screen, but when I click start it goes straight back to the home screen.
    Sorry if this is a stupid mistake by me, and sorry if I haven't given enough info.

    Any help is appreciated.

  2. #2
    Member trekster's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,188
    Thanks
    53
    Thanked 883 Times in 404 Posts
    Delete the channel, and try reinstalling, OR get another copy of the wad file from somewhere else and try installing it again.

  3. #3
    Wiihack's Staff
    ~ ********* ~
    *UNDERSTAFFED*ONLY MK Contestants & ***** Supporters can PM MODS
    if u pm me for help...
    you better be a ***** donator

    Rossy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Australia
    Posts
    846
    Thanks
    12
    Thanked 217 Times in 155 Posts
    Have you used the search function ? used the Tutorial section ?

    Did you know you can donate to help the running of this forum ?

    http://www.wiihacks.com/home.php

    hi...sorry we're busy, so only giving priority to supporting members like MK contestants / forum donators at this time...


    The advice given is up to you whether to act on it or not. NO responsibility is taken for you screwing up !
    Thanks for your understanding

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •