Results 1 to 8 of 8

Thread: CIOS installer problem!!!!!!

  1. #1

    Question CIOS installer problem!!!!!!

    When the installer says press A to continue, I press A and nothing happens, ive tryed all the other buttons even with my second controller, can someone PLLEEAASSE help? and btw my wii is 3.2E.

  2. #2
    Is your sd card formated in fat32 and all the relevant files in the correct positions?
    ie
    apps/cios installer/
    cios36_rev7-installer.dol renamed boot.dol

    Check your sources of the files and have a search around the forum and format ur sd card and start over with a fresh set of files. Ive had similar problems along the way and put it down to bad source or bad download etc

  3. #3
    Quote Originally Posted by smity_oz View Post
    Is your sd card formated in fat32 and all the relevant files in the correct positions?
    ie
    apps/cios installer/
    cios36_rev7-installer.dol renamed boot.dol

    Check your sources of the files and have a search around the forum and format ur sd card and start over with a fresh set of files. Ive had similar problems along the way and put it down to bad source or bad download etc

    do u mean that my card should be formatted to FAT32 or shouldn't be?

  4. #4
    I would have thought the card is ok if you have got as far as you have its just a question of having the right files, as smity_oz said

  5. #5
    right, ive formatted my card twice, onece in FAT and the other in FAT32, ive done this with 2 different files (one which was posted by wiigater the guy who makes it) and still when it says press A and i press it, nothing happens, im stumped, i dont have a clue what to do....

  6. #6
    Ive always used fat32 becuase the cluster size on drives less than 8gb is 4k. Fat16s default cluster size on a 2gig card would be 32k and fat32 wont do this till a 32gb drive is used if memory serves me correct. (your wasting alot of space in 32kb sectors with the meta files 1k but uses a whole 32k sector etc) It was an issue before harddrive size was no longer really expensive per gb.

    Pm me ur email address and Ill send you an exact copy of what runs in my wii.

    You havent deleted any files from other regions from the pack have u? I did this once and it failed. So I had to put all the files back on and MAKE SURE I CHOSE CORRECT REGION.

  7. #7
    New Member erb247's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    west yorkshire UK
    Posts
    239
    do you have Cios fix.wad in your download pack?

    i don't know what tut/guide you are using but have a look and see if installing that helps


    Why are you reading this? its always the same!!

  8. #8
    I think ive done it now installing it with a WAD rather than doing it over the network, now i just need to make a backup disk just to check.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •