Results 1 to 2 of 2

Thread: CFG Loader stopped working for some reason.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    CFG Loader stopped working for some reason.

    So I recently softmodded my wii and I wanted to play games off a USB. I tried to do it with USB loader but it just freezes. Now I tried CFG loader and it worked! But I put a game on the USB and put it back into my wii and now CFG loader doesn't work! It starts but it just freezes at the first frame or splashscreen. I really need help!!


    EDIT: I got it to work, but the problem is that it only works with some games. I put smash bros brawl and it froze, but I put mario kart and it worked. Any reason why brawl doesn't work?
    Last edited by pisicino; 03-16-2017 at 06:19 AM.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Moderator
    Jax's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Glenville,NY
    Posts
    4,100
    Thanks
    3,389
    Thanked 1,432 Times in 1,191 Posts
    Quote Originally Posted by pisicino View Post
    So I recently softmodded my wii and I wanted to play games off a USB. I tried to do it with USB loader but it just freezes. Now I tried CFG loader and it worked! But I put a game on the USB and put it back into my wii and now CFG loader doesn't work! It starts but it just freezes at the first frame or splashscreen. I really need help!!


    EDIT: I got it to work, but the problem is that it only works with some games. I put smash bros brawl and it froze, but I put mario kart and it worked. Any reason why brawl doesn't work?
    Try loading the game with cios 223.
    Select the game , then go to options and go all the way down to the bottom and clck on the ios and choose 223 m-load.


    Jax
    Last edited by Jax; 03-16-2017 at 06:42 AM.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •