Results 1 to 10 of 10

Thread: wii stop working

  1. #1

    Exclamation wii stop working

    Hello,

    Sorry if I post in the wrong section but It's my 1st post
    Well, yeah I got a nintendo wii version 4.3E, country RO.

    I modded it some few months ago with a great tutorial from here and I didnt used it.
    Now when I tryed to play, it's not working. When I launch neogamma or usb loader nothing happend it shows a black screen after i press start then its just returning to the system menu.
    Any ideeas how to fix it please? Also if you need more info about my wii let me know

    Thanks guys,
    Bogdan

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,069
    did you plug in a compatible usb device?

  3. #3
    yes, but the problem is not it can't see the usb, the neogamma dont start

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4,053
    Then, how do you know that the USB is compatible? Will it work with other loaders?

    Post a syscheck so we can see what your system looks like.
    [spoiler=Click Below for recommended Links]
    Guides:

    Download the latest:
    Latest Loaders CFG v70r65
    GX r1226
    WiiFlow 4.2.1
    Other downloads DM/DML 2.11
    [/spoiler]

  5. #5
    ok... here is my syscheck.

    well i know the usb "was" working because i played other games when i mod it.

    Spoiler


  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    19,044
    @Encrypted:

    Looks good to me.

  7. #7
    yeah but as I said... when i open neogamma/usb loader ... it shows a blackscreeen then it get's me back to the system menu :/

    i can even make a video )

  8. #8


    ok so here is the error

  9. #9
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    19,044
    That's not a black screen, that's where the Wii resets because you don't have the SD card in the slot with the app pack files on it. Those aren't channels, they are forwarders and are looking for boot.dol on SD card.

  10. #10
    oh. I didn't know that. ok now it's fixed. thank you guys.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •