Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem with my wii!!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    20
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Problem with my wii!!

    Hi to all. My problem is that I have a wii with priiloader installed. On startup it shows only the firmware in the right corner. When I put the bootmii and keys on a sd it boots directly to it. When I try to load home brew channel... Just black screen. Any solution for that.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    20
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    Fixed it with ohrenschwanzenegger. Perfect program.

  3. #3
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,198
    Thanks
    307
    Thanked 9,608 Times in 2,980 Posts
    Next time, just disable the priiloader system menu hack "force standard recovery menu"
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    20
    Thanks
    7
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    I will remember that.

    Thank you very much.

  5. #5
    Senior Member Jax's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Glenville,NY
    Posts
    3,799
    Thanks
    3,278
    Thanked 1,369 Times in 1,137 Posts
    Thread Closed!
    Problem Solved.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •