Results 1 to 4 of 4

Thread: remotes disconnecting with game or channel launch

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy remotes disconnecting with game or channel launch

    i was trying to get my wii to run gamecube games on usb and dont even know what i did. wii games will still launch but the remotes disconnect and will not reconnect untill im back in the menu or homebrew channel.


    edit: also noticed that if i try to lauch a gamecube game the dios mios logo will come up but then the screen goes black and i have to reset the wii. dont know if that helps at all.
    Last edited by emusaurus322; 05-19-2013 at 09:35 PM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    450
    Thanks
    12
    Thanked 77 Times in 67 Posts
    They don't work with GameCube games. Sounds normal to me.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by blaisedinsd View Post
    They don't work with GameCube games. Sounds normal to me.
    they did not reconnect with wii game either. i ended up over writing everything with the any wii hack page and it fixed the issue

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,759
    Thanks
    3,261
    Thanked 1,365 Times in 1,133 Posts
    Thread Closed!
    Problem Solved.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •