Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: [Q] Changing Region from 4.1c to 4.1u

  1. #1

    Question [Q] Changing Region from 4.1c to 4.1u

    I'm just wondering if i change the Region from 4.1c to 4.1u will the Language also be changed?

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,210
    4.1c.? Not sure what that is.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    19,042
    It's like after "B" and before "D." Like B.C. and A.D. for years. That or this guy is slightly confused, lmao!

    I say it must be CUL8R

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,210
    C is for cookie, that's good enough for me.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    19,042
    It does feel like 4.1 degrees Centigrade tonight...

  6. #6
    Seriously man .. I bought this Wii From china so the Language is Chinese..

  7. #7
    Oopss i think i've posted in wrong Forum.
    sorry guys

  8. #8
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator
    IRC AOP
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    llaffer's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4,053
    I didn't think that Nintendo sold Wii's in China. Chinese have to import them from Japan or Korea.
    [spoiler=Click Below for recommended Links]
    Guides:

    Download the latest:
    Latest Loaders CFG v70r65
    GX r1226
    WiiFlow 4.2.1
    Other downloads DM/DML 2.11
    [/spoiler]

  9. #9
    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    I didn't think that Nintendo sold Wii's in China. Chinese have to import them from Japan or Korea.
    Maybe the Wii I bought is Korean or Japanese Wii

  10. #10
    to Cyan,
    Most Wii being sold in China are softmodded from Korean consoles ! 4.1C was a custom sys-menu in the district. [not my favor. :P]
    If follow the "Softmod-Any-Wii" promptly in this Forum, you'll be fine.
    for 4.1c or 4.1u, the differences are the Wii-SETUP menu language. The game language is not affected.

    Quote Originally Posted by llaffer View Post
    I didn't think that Nintendo sold Wii's in China. Chinese have to import them from Japan or Korea.
    Perfectly correct !!
    Last edited by billyhome; 05-14-2013 at 03:11 AM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •